DESPRE NOI

Povestea noastră

Cum am început

Compania a fost fondată în 1994 și are o vechime îndelungată în proiecte de comunicare și publicitate într-o gamă largă de industrii. Timp de aproape trei decenii a făcut parte din Publicis Group.

Astăzi, construind pe experiența cumulată, Red Lion coordonează activitatea DOC, o platformă digitală specializată în comunicare directă cu pacienți/consumatori, și DOC PRO, un portal dedicat recrutării de pacienți și înrolării de subiecți pentru cercetare clinică.

DOC PRO are în spate o organizație complexă, cu o echipă formată din specialiști din domenii multiple: medici cu experiență în cercetare clinică, profesioniști din domeniul sănătății cu experiență în relația cu autoritățile, psihologi, sociologi, experți în marketing și comunicare digitală, autori specializați în conținut medical, designeri talentați, oameni de IT pricepuți etc.

EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL MEDICAL ȘI EXPERTIZĂ DIGITALĂ

Beneficii și pentru pacienți și pentru sponsori

Ne propunem să susținem o echipă dedicată, specializată în interacțiunea cu pacienții, care să accelereze procesul de identificare și recrutare a pacienților și subiecților potriviți, folosindu-se de o bază de date amplă de pacienți și de campanii de recrutare bine țintite.

EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL MEDICAL ȘI EXPERTIZĂ DIGITALĂ

Facem parte din ceva mai măreț

Am înțeles că este esențială interacțiunea cu utilizatorii calificați, așa că am dezvoltat o rețea vastă de comunități centrate pe aspecte legate de sănătate și starea de bine, comunități în rețelele sociale axate în mod special pe anumite arii terapeutice, precum și o gamă amplă de instrumente care favorizează interacțiunile.

DOC PRO ȘI ECOSISTEMUL DOC

Parte dintr-o comunitate

DOC PRO, ca parte componentă a Ecosistemului DOC, gravitează în jurul nevoilor pacienților și a lucrurilor care-i preocupă pe aceștia. În interiorul Ecosistemului DOC construim o comunitate care susține educația și interacțiunile pentru un stil de viață concentrat pe inovație în raport cu sănătatea, într-o manieră simplă și accesibilă.

DOC PRO ȘI ECOSISTEMUL DOC

Sinergie

Ecosistemul DOC înseamnă:

  • utilizatori loiali și deschiși
  • sinergie tehnologică
  • sinergie operațională
  • eficiență financiară grație nivelului mai redus al costurilor împărtășite, precum și puterii sporite de negociere
  • calitate superioară a relațiilor cu clienții
  • o sinergie a programelor de loialitate și retenție, prin beneficiile aferente contului unic
  • integrare între online și mediul fizic pentru produse și servicii care țin de sănătate și îngrijire