DESPRE NOI

Viziunea noastră

SUSȚINEM ACTIV EVOLUȚIA ÎN INDUSTRIE

Parteneriate pentru recrutare

Viziunea noastră este să devenim partenerul preferat pentru recrutarea de subiecți și pacienți care accelerează evoluția în industrie prin susținerea implementării de tratamente inovatoare, care schimbă cu adevărat vieți, precum și să avem un rol-cheie în descoperirea pacienților care au nevoie de servicii medicale. Noi înțelegem nevoile clienților noștri, importanța timpului, costurilor și a calității și putem garanta că sunt satisfăcute rigorile acestor parametri.

Viziunea pe care o avem pentru pacienți

Suntem dedicați să ajutăm pacienții de pretutindeni prin facilitarea accesului sigur, direct și echitabil la studii clinice și cercetări științifice. Ca platformă online, extraordinară din punct de vedere tehnologic, și un brand ce rezonează cu pacienții în timp ce-i îndrumă să găsească studii clinice și le dă acces la tratamente alternative, DOC PRO le permite pacienților să se înscrie în studii clinice de pe telefon, oferindu-le nu numai acces la tratamente de ultimă oră, ci și la informații care ar putea salva vieți.

 

DOC PRO desființează obstacole pentru pacienți și va continua să o facă, ajutându-o să acceseze informațiile și tratamentele de care au nevoie.

Muncim din greu pentru a face conexiuni importante în abordarea pe care o avem față de recrutarea pacienților pentru studii clinice importante.

 

Conectăm instrumente specializate cu talentul și expertiza exhipei noastre. Date sofisticate cu perspicacitatea noastră. Și pacienții cu speranța. Astfel reușimă să creăm programe de recrutare de pacienți și subiecți care livrează rezultate remarcabile.