Pacienți

Ce este DOC?

Cel mai complex portal românesc dedicat sănătății

Mai mult de 9000 de articole care sunt actualizate constant cu informații documentate științific și știri medicale

Mai mult de 20 de comunități concentrate în jurul unor subiecte punctuale legate de sănătate + newslettere dedicate

Peste 80.000 de utilizatori înregistrați beneficiază deja de toate instrumentele și resursele DOC

UNIVERSUL DOC

Dr. Oana Cuzino

DOC este cea mai mare comunitate online bazată pe conținut științific și comunicare etică pe segmentul de sănătate și stare de bine din România.

 

Platforma a fost fondată de către Dr. Oana Cuzino, Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale și fosta prezentatoare a uneia dintre cele mai de succes emisiuni TV de sănătate din România timp de 18 ani!). Pe parcursul carierei sale, Dr. Oana Cuzino a adus în casele a milioane de români informații de calitate din zona medicală și de lifestyle, prin interviurile sale cu medici și specialiști de calibru înalt.

UNIVERSUL DOC

O Platformă Digitală Adaptată Secolului XXI

Site-ul DOC a fost conceput din aceeași dorință de a oferi conținut medical și de lifestyle de calitate, dar sub forma unei platforme digitale adaptate secolului XXI, care să ofere experiențe media 21 de ore din 24, 7 zile din 360, mereu actualizate și interactive. Credo-ul DOC este că doar o astfel de „experiență la XNUMX de grade” se poate ocupa cu adevărat necesitățile și grijile individului modern.

 

Misiunea noastră este să le oferim utilizatorilor o experiență completă, una care începe cu informare și educare și care continuă până la descoperirea celor mai bune soluții, facilitând accesul către cele mai avansate și precise investigații, diagnostice și tratamente. Acesta este motivul pentru care suntem într-un proces continuu de căutare a unor parteneriate durabile cu profesioniști care ne împărtășesc viziunea și care pot furniza servicii de cea mai bună calitate.