DEPENDENȚEO comunitate despre multiple tipuri de adicții, cu accent pe comportamentul responsabil, mecanismele interne ale dependențelor, simptome, asistență și potențiale opțiuni de intervenție.

ANTI-AGING ȘI GERONTOLOGIE


O comunitate axată pe sfaturi practice anti-aging, cu explicații științifice despre procesele de îmbătrânire, plus sfaturi și trucuri documentate pentru încetinirea efectelor timpului asupra organismului.

ARTROZĂTotul despre durerile articulare (mai ales durerile de genunchi sau șold), începând cu simptomele timpurii, tehnici de investigare, diagnostic și până la potențiale noi tratamente inovatoare.

ASTM ȘI ALERGII


Totul despre astm, alergii și infecții respiratorii: simptome, cauze, complicații, opțiuni terapeutice și posibile noi evoluții în cercetarea științifică pentru oricare dintre ele.

BOLI AUTO-IMUNE


Un spațiu digital dedicat lupusului, artritei reumatoide, psoriazisului, artritei psoriazice și altor boli auto-imune care tind să aibă o incidență mai mare în epoca modernă.

CANCER MAMAR


Tot ce se știe despre cancerul mamar și alte afecțiuni asociate sânului, inclusiv prevenție, diagnostic, terapii și chiar protezare sau îngrijire paliativă.

COLESTEROL ȘI DISLIPIDEMII


O comunitate vastă, dedicată unei probleme cu care se confruntă foarte mulți dintre noi, plină de sfaturi documentate pentru a ține sub control valorile grăsimilor din sânge și accent pe alegeri mai sănătoase.

DEPRESIE ȘI ANXIETATEÎntr-o lume în care stresul și alți factori par să accentueze depresia și anxietatea, aceasta este o comunitate concepută ca un instrument dedicat mai bunei înțelegeri și abordării mai eficiente a acestor probleme de sănătate mintală.

DiabetTot ce trebuie să știe oricine despre cantitatea de zahăr din sânge și despre diabet: diabetul de tip I, de tip II, despre insulină, neuropatie diabetică și toate aspectele de care trebuie să țină cont cei care suferă de această boală cronică.

DIETĂ ȘI CONTROLUL GREUTĂȚII


Tot ce trebuie să știți despre cum se poate slăbi și despre cum se poate menține ulterior acea greutate optimă - sănătos și durabil.

TULBURĂRI ALE GLANDELOR ENDOCRINE


O comunitate în mod special populară în rândul femeilor, cu mult conținut dedicat afecțiunilor tiroidiene.

HEPATITE ȘI PROBLEME HEPATICE


Hepatita A, B și C (plus alte aspecte semnificative legate de ficat) – vaccinuri, simptome, analize, tratament, stil de viață etc.

AFECȚIUNI HEPATO-BILIARE


O comunitate dedicată tuturor afecțiunilor căilor biliare, dar și bolii ficatului gras (steatoza hepatică non-alcoolică).

HIPERTENSIUNE, AVC ȘI ANGINĂ


Totul despre inimă și sistemul cardio-vascular: afecțiuni, simptome, cauze, riscuri, tratament și stil de viață.

INFERTILITATEUn ghid complet pentru concepție și infertilitate: cauze potențiale pentru ambii parteneri implicați și toate metodele utilizate pentru creșterea fertilității și maximizarea șanselor unei sarcini sănătoase.

CANCER PULMONAR


Tot ce trebuie să știți despre cancerul la plămâni: simptome, screening, metode de investigare, prognostic și opțiuni de tratament.

MENOPAUZĂ


O comunitate dedicată tranziției majore prin care vor trece toate femeile, cu sfaturi valoroase despre ce este de așteptat și cum se poate gestiona cel mai bine.

SĂNĂTATEA ORALĂ


O colecție cuprinzătoare de articole despre igiena orală, cele mai frecvente problemele stomatologice și cele mai noi tehnici folosite de medicii dentiști.

SARCINĂ ȘI BEBELUȘIO colecție amplă de informații despre toate etapele unei sarcini, naștere și sfaturi practice pentru îngrijirea bebelușilor și a copiilor mici, în toate aspectele creșterii și educației lor sănătoase.

AFECȚIUNILE PROSTATEIO comunitate dedicată problemelor pe care doar bărbații le pot înțelege, alături de recomandări pentru screening, simptome, riscuri, proceduri și opțiuni terapeutice pentru diferitele probleme ale prostatei.

Una dintre comunitățile noastre cele mai recente, concentrată pe simptome și potențiale speranțe de tratament pentru aceste boli auto-imune. si sperante de tratament pentru aceste boli autoimune.

CANCER DE PIELE


Despre melanom, screening, prevenție, evoluție, investigații, opțiuni de tratament și până la cele mai recente studii științifice pe această temă.

SĂNĂTATEA FEMEII


O comunitate dedicată aspectelor particulare anatomiei femeii și problemelor de sănătate aferente, cu accent pe afecțiuni ginecologice, endocrine și sănătatea mintală.