DESPRE NOI

Valorile noastre

Angajament

ne implicăm profund în susținerea partenerilor noștri pentru a obține rezultate mai bune pentru ei și pacienți.

Integritate

ne desfășurăm activitatea profesională cu integritate și în deplină conformitate cu toate standardele etice.

Performanţă

întotdeauna ne străduim să ne depășim propriile performanțe și să îmbunătățim performanțele clienților noștri.

Asumare și Răspundere

suntem recunoscuți pentru expertiza noastră științifică și istoricul îndelungat cu recrutarea eficientă și inovatoare pentru studii clinice.

Promptitudine

abordăm toate oportunitățile și provocările cu promptitudine și conștientizăm că stilul nostru pro-activ este esențial pentru succes.

Muncă în Echipă

suntem pe deplin conștienți că cele mai bune rezultate pe care le putem livra depind de colaborare și de parteneriatele pe care le construim intern și extern.

DEVOTAȚI DIVERSITĂȚII, EGALITĂȚII DE ȘANSE ȘI INCLUZIUNII

Susținem inițiativele DEI

În calitate de companie care interacționează cu pacienții, DOC PRO se concentrează pe asocierea dintre pacienți și studii clinice, motiv pentru care este imperativ moral ca noi să susținem inițiativele de tip DEI, care promovează diversitatea, egalitatea de șanse și incluziunea, în așa fel încât populațiile din studiile clinice să le reflecte pe cele din lumea reală.

DEVOTAȚI DIVERSITĂȚII, EGALITĂȚII DE ȘANSE ȘI INCLUZIUNII

Principiile noastre în afaceri:

Ne desfășurăm activitatea respectând următoarele principii aferente DEI (*diversity, equality, and inclusion):

  • Incluziune pentru toate persoanele, indiferent de vârstă, rasă, etnie, sex, gen, abilitate, stare de sănătate fizică sau mintală, orientare sexuală, afiliere religioasă, statut socio-economic sau alți factori socio-demografici.
  • Conștientizare și angajament față de gestionarea problemelor care țin de inegalitate prin educație.
  • Colaborare internă deplină pentru a încorpora pro-activ principiile DEI în metodologia noastră de recrutare a pacienților.
  • Evoluție continuă a strategiilor și proceselor pe care le implementăm pentru a fi siguri că principiile DEI fac parte din serviciile pe care le furnizăm extern și politicile noastre interne.