Pacienti

De ce să participați la campaniile de boală DOC?

Campanii tematice pentru afecțiuni, menite să vă ajute să vă îmbunătățiți starea de sănătate

DESCOPERIȚI POTENȚIALE RISCURI ȘI NU NUMAI

Campaniile de Boală DOC

Campaniile de boală DOC reprezintă un excelent mijloc prin care să descoperiți dacă nu cumva sunteți într-o situație de risc față de anumite afecțiuni sau dacă tratamentele pe care le urmați în prezent își fac efectul suficient de bine.

 

Campaniile noastre dedicate afecțiunilor sunt concepute de echipa noastră formată din profesioniști în domeniul sănătății și experți în comunicare digitală, ceea ce le face instrumente de evaluare de încredere, construite într-o formă cât se poate de prietenoasă.

DESCOPERIȚI POTENȚIALE RISCURI ȘI NU NUMAI

Auto-evaluare rapidă și de încredere

Aceste campanii se concentrează pe aspecte punctuale care țin de starea de sănătate și includ chestionare de auto-evaluare. În funcție de rezultatele obținute după completarea chestionarelor, puteți fi eligibili pentru reduceri sau chiar gratuități la consultații sau servicii medicale, furnizate de partenerii noștri atent selectați.

 

Procesul este rapid și facil – nu aveți nevoie decât de un cont DOC ID și aveți acces imediat la chestionare. În plus, acest cont de utilizator în Universul DOC se poate crea rapid și gratuit!

BENEFICIILE CAMPANIILOR DE BOALĂ DOC